نتایج جستجو

بررسی کامل نحوه پیدا کردن شغل در ترکیه

Posted by IOj43Uqua on فوریه 8, 2022
0

پیدا کردن شغل در ترکیه یکی از موضوعات پرطرفدار میباشد,در کشور ترکیه با توجه به متفاوت بودن نوع کسب و کار، بازارکار و قوانین کار دریافت ویزای کاری تخصصی کمی دشوار است و لازمه آن مهارت کافی فرد است. علاوه بر داشتن تخصص کافی چنانچه فرد متقاضی به زبان ترکی تسلط داشته باشد در پیدا کردن شغل مناسب و دلخواه خود در ترکیه موفق تر خواهد بود. به طور کلی شروط اصلی کار در ترکیه، تسلط کافی به زبان ترکی و دریافت ویزای کاری می باشد.
متقاضی برای درخواست ویزای کار و مجوز کار ترکیه به قرارداد کاری معتبر با یک کارفرمای ترک نیاز دارد. دریافت مجوز کار در ترکیه معادل با دریافت مجوز اقامت ترکیه است.

روش پیدا کردن شغل در ترکیه

 

سایت های کاریابی

 

شما می توانید با توجه به مهارت ها و دارا بودن شروط لازم از طریق مراجعه به سایت های کاریابی و ارسال رزومه، شغل مورد نظر خود را با درآمد مطلوب پیدا کنید. سایت های کاریابی معتبر هستند و عبارتند از:

  • سایت کاریابی کاریر Kariyer

با عضویت در این سایت می توانید از آموزش های حرفه ای کاریابی بهره مند شده و رزومه ای قوی برای خود بسازید. این سایت علاوه بر کمک به افراد جویای کار به کارفرمایان هم برای پیدا کردن کارمند مورد نظر خود کمک می کند.

  • سایت کاریابی ینی بیرایش (Yenibiriş)

این سایت جزء قدیمی ترین سایت های کاریابی ترکیه که به شما میتواند برای پیدا کردن شغل در ترکیه می باشد. شما می توانید پس از عضویت در آن با استفاده از فیلتر های پیشنهاد کار، سریع تر شغل دلخواه خود را پیدا کنید.

  • سایت کاریابی المان آنلاین (Eleman online)

این سایت کاریابی بیشتر مورد استقبال نسل جوان قرار گرفته است. سایت المان آنلاین یکی از به روز ترین سایت های کاریابی شغل در ترکیه است و با عضویت در آن می توانید جدید ترین نیازمندی ها و مشاغل را مشاهده کنید.

  • سایت کاریابی ایشکور (işkur)

ایشکور یک سایت دولتی می باشد و با عضویت افراد جویای کار به آن ها کمک می کند شغل ایده آل خود را سریع تر پیدا کنند.

سایت های کاریابی متعددی در ترکیه فعالیت دارند که معتبر بوده و به شما برای پیدا کردن شغل دلخواه تان کمک خواهد کرد.


پیدا کردن کار در ترکیه از طریق کارفرما

 

دریافت پیشنهاد کاری از طرف کارفرمای ترک یکی از روش های آسان و بی دغدغه برای اشتغال در ترکیه و دریافت اقامت کاری این کشور می باشد. فرد متقاضی می تواند پیشنهاد کاری و مدارک لازم را به سفارت یا کنسولگری ترکیه ارائه دهد و همزمان با اقدام فرد، کارفرما هم بایستی مدارک وی را به وزارت کار ترکیه تحویل دهد.

پیدا کردن کار از طریق ویزای توریستی

 

فرد متقاضی کار در ترکیه می تواند از طریق دریافت ویزا یا اقامت توریستی وارد ترکیه شود و با پیدا کردن شغل مورد نظر خود و دریافت مجوز کار اقامت خود را به اقامت کاری تغییر دهد. افراد با داشتن اقامت توریستی امکان کار در ترکیه را نخواهند داشت و برای هرگونه فعالیتی حتما باید مجوز کار دریافت نمایند.

مشاغل پر طرفدار در ترکیه

 

از آنجا که ترکیه جزء توریستی ترین کشور ها بوده و از همه نظر تعامل خوبی با دنیا دارد، فرصت های کاری بسیاری در این کشور وجود دارد. علاوه بر این، ترکیه از تنوع شغلی بالایی برخوردار است، بنابراین کسانی که قصد دریافت مجوز کار در ترکیه را دارند می بایست به مشاغل موجود و قابل دسترس در این کشور توجه کنند. عمده مشاغلی که کشور ترکیه متناسب با آن ها به نیروی کار نیاز دارد و معمولا اتباع خارجی را به خود جذب می کند عبارتند از:

  • مشاغل خدماتی مانند فروشنده، خیاط، حسابدار، گارسون، رزروشن هتل، آرایشگر، مهماندار کشتی، تور لیدر، راهنمای گردشگری، مترجمی و …
  • مشاغل صنعتی شامل مهندسی معمار، عمران، تکنسین فناوری اطلاعات، مدیریت و …

مهارت و توانمندی افراد در پیدا کردن کار مناسب برای آن ها تاثیرگذار خواهد بود. علاوه بر مشاغل فوق مشاغلی مانند معلم زبان خارجی، پزشکان متخصص، پرستاران تخصصی کار و … نیز در این دسته بندی قرار می گیرند.

نکات قابل توجه در تهیه رزومه

 

بر اساس تجاربی که شرکت املاک آریا گروپ در سال های اخیر داشته است و همچنین با استخدام افراد با توانمندی های مختلف در راستای گسترش فعالیت هایمان در نظر داریم خانواده آریا گروپ را هر روز بزرگ تر کنیم، به همین خاطر در ادامه به ارائه چند نکته مهم استخدام از دیدگاه کارفرمایان برای متقاضیانی که قصد زندگی و کار در استانبول را دارند و می خواهند با ارسال رزومه و شرکت در مصاحبه های شغلی ، کار مورد نظر خود را پیدا کنند، می پردازیم.

اگر به دنبال پیدا کردن شغلی در ترکیه هستید و می خواهید در شرکت معتبری استخدام شوید، اولین اقدامی که برای تقاضای آن شغل باید انجام دهید، تهیه یک رزومه یا معرفی نامه مربوط به خودتان می باشد که جزئیات آن باید شامل اطلاعات دقیقی از شخصیت، تحصیلات، اشاره به سوابق شغلی در ایران و ترکیه، مشخص کردن نوع اقامت، مدت اقامت و محل اقامت خود باشد.

نکته ای که در تهیه رزومه بسیار مهم می باشد این است که هر چه قدر محتویات رزومه و اطلاعات ارسالی شما به شرکت مربوطه کامل تر باشد، شانس بیشتری برای استخدام و قبولی در مصاحبه های شغلی خواهید داشت و مصاحبه کننده با شفافیت بیشتری در بررسی اطلاعات شما روبرو می شود. ارسال رزومه عکس دار و مشخص کردن زمان آماده به کار اهمیت زیادی در بررسی رزومه شما و تصمیم گیری آن شرکت و فرد مصاحبه کننده دارد. چنانچه بعد از ارسال رزومه، شما را برای مصاحبه حضوری دعوت کردند، حضور به موقع شما و استفاده از پوشش رسمی و مناسب در جلسه مصاحبه در تعیین قبولی شما برای استخدام اثرگذار است.

نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما نمایش داده نمی شود.

مقایسه آگهی ها